از کجا بفهمیم که کسی در واتساپ بلاک‌مان کرده؟

از کجا بفهمیم که کسی در واتساپ بلاک‌مان کرده؟

واتساپ هم به مانند اکثر پیام رسان‌ها، گزینه‌ی بلاک را برای مسدود کردن کسانی که نمی‌خواهیم دیگر پیامی به‌مان بدهند را در خود دارد. موضوع اینجاست که برخلاف تلگرام، راه مستقیمی برای فهمیدن اینکه کسی بلاک‌تان کرده یا نه وجود ندارد؛ اما با این حال با یک سری ترفندها می‌توانید متوجه این موضوع شوید. در ادامه راه‌هایی را برای فهمیدن اینکه آیا در واتساپ بلاک شده‌اید یا نه برای‌تان عنوان می‌کنیم.

۱- در صفحه‌ی چت، به دنبال وضعیت بازدید مخاطب، یعنی همان آنلاین بودن و نبودن یا آخرین بازدیدش باشید. این اولین و آسان‌ترین راه برای فهمیدن اینکه مسدود شده‌اید یا نه، می‌باشد. البته مخاطب ممکن است گزینه‌ی آخرین بازدید خود را از طریق تنظیمات برداشته باشد، به خاطر همین  این راه حل قطعی نیست.

۲- حواس‌تان به آپدیت شدن عکس پروفایل مخاطب باشد. اگر طرف مقابل شما را بلاک کرده باشد، عکس پروفایلش هیچوقت برای‌تان تغییر نخواهد کرد. اگر نتوانید تغییرات را مشاهده کنید ممکن است مسدود شده باشید.

۳- برای مخاطب پیامی بفرستید. وقتی به مخاطبی که شما را مسدود کرده پیام بفرستید، فقط یک تیک خواهد خورد؛ که این یعنی پیام از طرف شما ارسال شده اما هیچوقت به دست مخاطب نرسیده است.

۴- با مخاطب تماس بگیرید. اگر مخاطب شما را مسدود کرده باشد هیچگونه تماسی نمی‌توانید برقرار کنید.

۵- با طرف مقابل گروه تشکیل دهید. باید توجه داشته باشید که ۴ راه قبلی که عنوان شد قطعی نبوده و ممکن است کاربر به اینترنت دسترسی نداشته یا تنظیمات واتساپ را عوض کرده باشد، اما این راهکار پنجم قطعی است. سعی کنید با مخاطبی که حس می‌کنید بلاک‌تان کرده گروه بسازید؛ اگر با پیامی تحت عنوان “you are not authorized to add this contact” (شما مجاز به اضافه کردن این کاربر نمی‌باشید) مواجه شدید، به طور قطع بلاک یا همان مسدود شده‌اید.

از کجا بفهمیم که کسی در واتساپ بلاک‌مان کرده؟