طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس

برای تشکیل یک پوسته طلایی، خمیر را با برس روغن زیتون بمالید. در نهایت خمیر را در وسط یک کاسه همزن قرار دهید و اجازه دهید ور بیاید تا حالت کشش و فرم دهی آن راحت تر شود. اگر می خواهید طعم و بافت نان کلاسیک را تکرار کنید، خمیر پیتزا بهترین گزینه نیست. خمیر نان سنتی با مخمر بیشتری درست می شود که باعث کشش بیشتر آن می شود و طعم سنتی تری به آن می دهد.
از قالب پیتزا برای کشیدن پیتزا به داخل فر روی صفحه چدنی استفاده می شود. 2 1/4 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال را روی آب بپاشید. اگر مانند تصویر بالا کف نکرد، آب را دور بریزید و دوباره شروع کنید.
من هر پنج بار یا در مواقع ضروری، مقدار کمی آرد به دست ورز می‌دهم، به اندازه‌ای که خمیر نچسبد، اما نه به اندازه‌ای که روی آن را کاملاً بپوشاند. این دستور خمیر دارای سطح هیدراتاسیون حدود 75 درصد است که به طور قابل توجهی بالاتر از سایر انواع خمیر پیتزا است. نشاسته بیشتری را می توان در طول استراحت تجزیه کرد، که در نهایت با اضافه شدن مخمر، مقدار غذای موجود را افزایش می دهد. بنابراین خمیرهایی با هیدراتاسیون بالاتر معمولاً برای پیتزاهای تابه ای و سیسیلی بهتر هستند. سبک های مختلف خمیر پیتزا نیاز به هیدراتاسیون متفاوتی دارند. بیشتر خمیر پیتزا بین 60 تا 70 درصد آبرسانی دارد.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر برقی

نوک پوسته را روی لبه سنگ پخت در پشت فر قرار دهید تا از سوختن آن جلوگیری شود. خوب، فر از قبل گرم شده است و پیتزا بسته و آماده سرو است. نحوه ایجاد و شکل دادن به خمیر پیتزای خود را در این ویدیو ببینید.

طرز تهیه پیزا پپرونی

اگر می خواهید سس درست کنید، از کمی روغن برای نرم شدن پیاز و فلفل استفاده کنید. گوجه‌فرنگی تازه می‌تواند طعم بی‌نظیری به سس بدهد، به‌خصوص اگر ساعت‌ها وقت صرف پختن طعمی که اغلب در کنسرو گوجه‌فرنگی یافت می‌شود، ندارید. و ترکیب صحیح گیاهان و ادویه ها را فراموش نکنید. فلفل قرمز، سیر، ریحان، پونه کوهی و مقدار زیادی نمک می توانند یک سس کسل کننده را به یک سس خوشمزه تبدیل کنند که می خواهید از بشقاب آن را لیس بزنید.

دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی

چه یک جلسه کوچک در خانه داشته باشید یا فقط برای ناهار یا شام پیتزا بخواهید، همیشه خوب است که به تمرین ادامه دهید. پیتزا تبدیل به یک روش زندگی شده است و با رعایت این 7 مرحله ساده، در مسیر تبدیل شدن به یک استاد پیتزا خواهید بود. اهمیت مواد با کیفیت را نمی توان نادیده گرفت. حتماً تازه بودن هر ماده ای را که در پیتزای خود استفاده می کنید بررسی کنید. خمیر را برگردانید و دوباره با دست به مدت یک یا دو دقیقه ورز دهید.

طرز تهیه پیتزا سوسیس با خمیر آماده

حباب های کف پوسته نشان دهنده یک پیتزای خوب است. با این حال، پیتزا می تواند خوب باشد حتی اگر خمیر کف آن حبابی نباشد. سس را به صورت یک لایه روی خمیر بریزید، اما 2.5 سانتی متر / 1 اینچ از لبه بیرونی آن را با سس نپوشانید. خمیر را روی پوسته پیتزا قرار دهید تا پخت تمام شود. روی سطح کار آردپاشی شده، خمیر را پهن کرده و با فشار دادن انگشتان به مرکز خمیر و سپس به سمت بیرون خمیر را پهن کنید.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس

دیدگاهتان را بنویسید